HTML

hőszigetelő rendszerek, hőszigetelés,

hőszigetelő rendszerek, hőszigetelés, utólagos hőszigetelés

Friss topikok

Linkblog

Archívum

hőszigetelő rendszerek, hőszigetelés

2009.10.30. 16:50 Istvan98

Homlokzati hőszigetelő rendszerek

A teljes homlokzati szigetelő rendszereknek már hazánkban is több évtizedes hagyománya van. A magas minőségi színvonalat a folyamatos fejlesztés, valamint a hőszigetelő rendszerek kiegészítőinek tapasztalatokra épülő megújulása is eredményezi.


Az immár másfél éve életbe lépett és a környező országokéhoz hasonlóan átgondoltabb energiamegtakarításra sarkalló 7/2006 (V. 24.) TNM rendelet és persze a gáz árának valós világpiaci árához való közeledése az utólagos hőszigetelések nagyarányú növekedését hozta. Ezek közül is a legnagyobb részesedés a homlokzati hőszigetelő rendszereknek jutott. Ráadásul egy ízléssel kiválasztott vakolattal szakszerűen elkészített homlokzatszigetelés nemcsak gazdasági előnyöket hordoz, hanem a ház megújulását, piaci értékének növekedését és a környezet megszépülését is eredményezi.
 

Szólj hozzá!

Címkék: rendszerek hőszigetelés utólagos hőszigetelő

A bejegyzés trackback címe:

https://hoszigetelo-rendszerek.blog.hu/api/trackback/id/tr641487118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása